Skip to content

Onze kaart

 

Tapas
 Bruschetta tomaat € 15,00
Iberico Marcon Pata Negra – Pan Carasau € 18,00
mini kroketten/Duke of Birkshire/Wostyn mosterd €  16,00
Boudin Blanc – Carcasse – Belgium sweet pickles € 15,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Voorgerechten 
Asperges à la Flamande met in huis gemarineerde zalm  € 26,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika met vanille-kreeft  € 28,00
In huis bereide garnaalkroketten  € 24,00
Rund Carpaccio/ groene asperges/ verse pesto  € 24,00

Hoofdgerechten 

Kabeljauwhaas/ jonge spinazie/ mousseline saus –   € 39,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika-vanille-Kreeft –  hoofdschotel  € 42,00
Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru € 38,00
Rund ‘Sélection du Boucher’   € 42,00
Hoeve kip filet met dragonsaus € 39,00
Côte à l’Os 2p. Schoorbakke-hoeve natuurlijk gekweekt € 88,00

MEAT EXCLUSIEF

Rib-Eye kalf met champignons € 47,00

inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten

Desserts
Karamelkoekje/rababer/framboos – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Sabayon met rode vruchten en pistache roomijs 2p. – € 28,00 (2p.)
Dame Blanche – € 13,00
Sorbet Poire Williams  € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
keuze 

 

 
Voorgerechten 
Asperges à la Flamande met in huis gemarineerde zalm 
Ravioli Lobster/ saus van paprika met vanille-kreeft  
In huis bereide garnaalkroketten  
Rund Carpaccio/ groene asperges/ verse pesto

Hoofdgerechten 

Kabeljauwhaas/ jonge spinazie/ mousseline saus 
Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru 
Rund ‘Sélection du Boucher’  
Hoeve kip filet met dragonsaus 

inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten

Desserts
Karamelkoekje/rababer/framboos 
Tiramisu speculaas 
Sabayon met rode vruchten en pistache roomijs 2p. 
Dame Blanche 
Sorbet Poire Williams 
Speciale koffie Irish/French/Italian 

Reserveer

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag 

Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond