Wild seizoen
Kaart
Tapas
°Witte pens / dragon mayo- € 14,00
°Cecina de Buey – gerookt en gedroogd rund – € 22,00
°mini kroketten Iberico ‘ huis bereid ‘ Espelette mayo- € 16,00
°Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 18,00
Voorgerechten
°Paté van wild zwijn / Bekegemse foie gras / peperkoek € 26,00
°Ravioli van champignons / pastinaak crème / Trompette de mort /
Prosciutto Piemontese met truffel – € 26,00
°Langoustine / traag gegaard spek / curry espuma € 26,00
°Garnaalkroketten Home Made – € 26,00
Hoofdgerechten
°Fish – Catch of the day –
°Gebakken rivierpaling met kruidenroomsausje – € 42,00
°Chefs Vol-au-Vent van fazant met bospaddestoelen – € 38,00
°Fazant hen ‘ Brabançonne ‘ – € 42,00
° Hertenkalf filet met Poivrade saus – € 43,00
°Black – Angus Rib-Eye Steak saus inb. – € 45,00
°COTE a l’OS selectie van onze beenhouwer – 2 PERS. – € 90,00
Desserts
Crème brulée maison – € 10,00
Tiramisu speculoos – € 12,00
Cheese Cake speculoos / Peer – € 12,00
Dame Blanche – € 12,00
Sorbet – € 12,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
keuze
Amuses
Voorgerechten
Paté van wild zwijn / Bekegemse foie gras / peperkoek
of
Ravioli van champignons / pastinaak crème / Trompette de mort / Prosciutto Piemontese met ruffel
of
Garnaalkroketten van de Chef
–
TUSSEN GERECHT
Chef’s suggestie
Langoustine / traag gegaard spek / espuma curry + € 12,00
Hoofdgerechten
Fish – Catch of the day
of
Gebakken rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
of
Gebakken rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
Filet van hertenkalf met Poivrade saus
of
Chefs Vol-au Vent van fazant met bospaddestoelen
of
Chefs Vol-au Vent van fazant met bospaddestoelen
Desserts
dessert naar keuze
Reserveer
wekelijks verschillende seizoens suggesties verkrijgbaar
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag € 35,00
Menu Boschvogel € 65,00
