Onze kaart
NIEUW – DONDERDAG- & ZONDAG – AVOND – MENU CARNIVORUS – € 55,00
te bestellen per tafel
*4 leuke share hapjes
*4 leuke share hapjes
*Rund degustatie selectie Boucher/slaatje/friet/sausje
deze week: HOLSTEIN PLATINUM BELGISCHE SELECTIE
*Glaasje exclusieve Madeira of sorbet
——————————————————
Kaart
Tapas
Utah Beach oester N°2 (2 st.) – € 10,00
Txistorra (Baskisch worstje ) / Zwarte look dip – € 15,00
mini kroketten bereiding van de week (6 st. ) – € 16,00
Picanha Madesimo ‘Roagnola’ (60 gr. ) € 18,00
Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 16,00
Voorgerechten
Tartaar Wagyu Beef/ Tuna Bluefin/ zwarte look – € 28,00
Utah Beach Oester Normandië (6 st.) op bedje ijs – € 28,00
Garnaalkroketten Home Made – € 26,00
Lobster Ravioli/ kreeft / citroengras/ limoen – € 28,00
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas licht gepekeld/Bouchot mosselen/venkel/Ricard room – € 39,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika-vanille-Kreeft/Spicy gremolata – € 46,00
Lam traag gegaard/fijne bonen/krielaardappelen – € 39,00
Smaakt altijd: Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru – € 36,00
Filet Puur Blonde d’Aquitaine – € 48,00
Hoeve kip filet met dragonsaus – € 39,00
Rund degustatie selectie Boucher – € 45,00
DEZE WEEK COTE a l’OS RUBIA GALLEGA 2 PERS. TOP!!! € 110,00
Desserts
Citroen taartje met framboosjes – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Nougat glacée met veel rode vruchten en munt – € 14,00
Dame Blanche – € 14,00
Sorbet – € 14,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 12,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
*Gelieve op zaterdag avond 3 gangen te nuttigen
Menu € 65,00
keuze
Amuses
Voorgerechten
Tartaar Wagyu Beef/ Bluefin tuna/ zwarte look
Krokant gebakken traag gegaard spek/ gebrande langoustine/ espuma Espelette-La Chinata
In huis bereide garnaalkroketten
TUSSEN GERECHT
Asian Lobster Ravioli
suplement € 10,00
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas/ Bouchot mosselen/ Venkel/ Ricard – room
Hoeve kip filet met dragonsaus
Lam (traag gegaard ) jus en krieltjes
Desserts
citroentaartje met framboosjes
Tiramisu speculaas
Nougat glacée met veel rode vruchten en munt
Dame Blanche
Sorbet (seizoen)
Speciale koffie Irish/French/Italian
Belgische Kazen selectie
Glaasje exclusieve Madeira
Donderdag avond en zondag avond
MENU CARNIVORUS
VERKRIJGBAAR PER TAFEL
4 LEUKE HAPJES TO SHARE
RUND DEGUSTATIE/SELECTIE BOUCHER-SLAATJE-FRIET-SAUSJE
GLAASJE EXCLUSIEVE MADEIRA OF SORBET
€ 55,00
*MOGELIJKHEID OM à LA CARTE OF BOSCHVOGEL MENU TE NUTTIGEN
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag € 35,00
Donderdag avond & zondag Diner Carnivorus € 55,00
Menu Boschvogel € 65,00