Onze kaart
NIEUW – DONDERDAG- & ZONDAG – AVOND – MENU CARNIVORUS – € 60,00
te bestellen per tafel
*4 leuke share hapjes
*4 leuke share hapjes
*Rund degustatie selectie Boucher/slaatje/friet/sausje
deze week: HOLSTEIN PLATINUM BELGISCHE SELECTIE
*Glaasje exclusieve Madeira of sorbet
——————————————————
Kaart
Tapas
Oester proeverij 3 stuks Zeeuwse/St Vaas Normandië/ Oysri Ierland – € 12,00
Secreto O7 by De Laet & Van Haver dry-Aged Rib Eye – € 24,00
mini kroketten bereiding van de week (6 st. ) – € 17,00
Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 16,00
Traag Voorgerechten
Wagyu Beef-Tonnato / gepekelde groentjes – € 28,00
Buffel mozzarella / octopus / Tomaat / Ansjovis Delacueva – € 28,00
Garnaalkroketten Home Made – € 26,00
Lobster Ravioli/ kreeft / citroengras/ limoen – € 28,00
Hoofdgerechten
Wilde zeebaars / Paella rijst / Basilicum olie – € 39,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika-vanille-Kreeft/Spicy gremolata – € 46,00
Jonge Tarbot gebakken / Home made tartaar saus / Friet – € 40,00
Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru – € 36,00
Kalf kroon / Gekarameliseerde sjalot in Balsamico / friet – € 40,00
Traag gegaard lam / salade van gegrilde groenten / smokey ailioli – € 39,00
Rund degustatie selectie Boucher – € 45,00
COTE a l’OS selectie van de week 2 PERS. deze week VLEKVEE TOP!!
Desserts
Citroen taartje met framboosjes – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Nougat glacée met veel rode vruchten en munt – € 14,00
Dame Blanche – € 14,00
Sorbet – € 14,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 12,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
*Gelieve op zaterdag avond 3 gangen te nuttigen
Menu € 65,00
keuze
Amuses
Voorgerechten
extra amuse : Oester degustatie
3 stuks – Zeeuwse/Ierse/Normandische + € 10,00
–
Wagyu Beef – Tonnato / gepekelde groentjes
of
Krokant gebakken traag gegaard spek/ gebrande reuze langoustine/ espuma Piment d’Espelette
of
Buffel mozzarella / octopus / tomaat / ansjovis Delacueva
–
TUSSEN GERECHT
Asian Lobster Ravioli
suplement € 10,00
Hoofdgerechten
Visje van de dag
of
of
Traag gegaard lam / Salade gegrilde groenten / Smokey aioli
of
of
Kalfkroon / gekarameliseerde sjalot in Balsamico / friet
Desserts
citroentaartje met framboosjes
Tiramisu speculaas
Nougat glacée met veel rode vruchten en munt
Dame Blanche
Sorbet (seizoen)
Speciale koffie Irish/French/Italian
Belgische Kazen selectie
Glaasje exclusieve Madeira
Donderdag avond en zondag avond
MENU CARNIVORUS
VERKRIJGBAAR PER TAFEL
4 LEUKE HAPJES TO SHARE
RUND DEGUSTATIE/SELECTIE BOUCHER-SLAATJE-FRIET-SAUSJE
GLAASJE EXCLUSIEVE MADEIRA OF SORBET
€ 60,00
*MOGELIJKHEID OM à LA CARTE OF BOSCHVOGEL MENU TE NUTTIGEN
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag € 35,00
Donderdag avond & zondag Diner Carnivorus € 60,00
Menu Boschvogel € 65,00