Menu Kaart
Onze kaart
Menu
€ 58,00Steak tartaar - West-Vlaams rood " Dierendonck"
of
Garnaalkroketten " Home Made "
-
Kabeljauwhaas met ratatouille en Fregola di Sarda
of
Rund suggestie van de week, volgens selectie Boucher Arnold
-
Dessert naar keuze
Tapa
- Duo Portugese creuse oesters Aveiro M.3
- Witte pens Carcasse - gebrande Cevenne ajuin, sweet mustard
- Mix apéro kroketten 6 st. (bitterbal, kaas, garnaal)
- Bordje Iberico 2 pers. (Ham, olijfpasta, aïolie met zongedroogde tomaat, Crostini)
Voorgerecht
- Tartaar rund - West-Vlaams Rood " Dierendonck" - Salade Caprese, burrata, tomaat d'antan
- In huis bereide garnaalkroketten
- Kort gebakken tonijn, sojavinigraite, Black Quinoa, Spicy avocado salade
- Crudo van zeebaars, kappertjes, venkel en gepofte tomaatjes
Hoofdgerecht
- Wilde zeebaars met Bio rijst Camargue en jus van langoustines
- Op vel gebakken kabeljauwhaasje, ratatouille, fregola di Sarda
- Steak tartaar van het mes met gedroogde entrecote West-Vlaams rood " Dierendonck"
- Iberico Presa, aïoli en tomatencompote
- Rund; - Choix du Boucher Arnold - weekaanbod
- Côte à l'Os voor 2 personen van eigen bodemDesserts
- Vers bereide nougat ijs met ingemaakte kersen, mascarpone en pistache noten
- Tiramisu " Dalla Casa"
- Colonel " Home-Made Limoncello"
- Dame Blanche
- Irish/French/Italian Coffee
Reserveer
open elke avond van donderdag t.e.m. maandag & zondag middag
maandag avond tijdens de zomer : Josper Côte à l’Os avond
donderdag avond tijdens de zomer : Soirées Provençale
à la Carte steeds mogelijk – Charmant tuinterras