Skip to content

Onze menu kaart

Tapas

Bonta Belegen ham van Vlaamse Duroc varken De Laet & Van Haver – € 15,00

Witte pens “Carcasse Dierendonck” – € 14,00

Traag gegaard spek “By De Leat” Speciale – € 14,00

Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00

Bitterballetjes (home made) West-Vlaams rood met pickles -€ 15,00

***

Voorgerechten 

Vitello Tonnato/Porchetta 

Tomate aux crevettes 

Garnaalkroketten van de Chef 

Ceviche zeebaars, avokado, komkommer 

Pulpo, puree zoete aardappel 

Hoofdgerechten

Vis

Catch of the day ( fish) 

Zeetong gebakken in beste boter, sla & friet

Wilde zeebaars met pesto

Vlees

Steak tartaar , Bavette, Belgische selectie

Rund selectie gegrild 

Kalf Rib-Eye steak ‘ Beurre de Paris’

Belgische entrecôte 

Filet Puur Holsteiner

Côte à l’Os 2p  Belgische selectie kweek Veurne

***

Desserts

Champagne parfait met merengue citroen –  € 13,00

Tiramisu speculaas – € 13,00

Dame Blanche – € 13,00

Colonel Limoncello  € 13,00

Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00

Boschvogel Menu 

4 – gangen – menu volgens marktaanbod 

€ 65,00 

***

All-in fromule

Water + 2 glazen geselecteerde wijnen inclusief 

+ € 20,00

Reserveer

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag 

Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond