Onze menu kaart
Tapas
Bonta Belegen ham van Vlaamse Duroc varken De Laet & Van Haver – € 15,00
Witte pens “Carcasse Dierendonck” – € 14,00
Traag gegaard spek “By De Leat” Speciale – € 14,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Bitterballetjes (home made) West-Vlaams rood met pickles -€ 15,00
***
Voorgerechten
Vitello Tonnato/Porchetta – € 23,00
Tomate aux crevettes – € 28,00
Garnaalkroketten van de Chef – € 24,00
Ceviche Kingfish, avokado, komkommer – € 28,00
Pulpo a la Gallega – € 28,00
Bouchot mosselen met Wit bier ‘ BAR BELGE ‘
Hoofdgerechten
Vis
Catch of the day ( fish) – dagprijs
Zeetong gebakken in beste boter, sla & friet – dagprijs
Zeebaars met Thaise wokgroenten en wilde rijst – 36,00
Vlees
Steak tartaar , Belgische selectie, sla, friet – € 33,00
Ierse Lamskroon met ratatouille en kookpuree – € 42,00
Rund selectie gegrild
Iberico Presa, Spanje – € 38,00
Rund suggestie van de week ‘ Choix du Boucher’, sla en friet- dagprijs
Côte à l’Os 2p Dry-Aged, sla en friet – € 82,00 (2p.)
***
Desserts
Champagne parfait met merengue citroen – € 13,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Dame Blanche – € 13,00
Colonel Limoncello – € 13,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Boschvogel Menu
4 – gangen – menu volgens marktaanbod
€ 65,00
***
All-in fromule
Water + 2 glazen geselecteerde wijnen inclusief
+ € 20,00
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond