Skip to content

Onze kaart

NIEUW –  DONDERDAG-  &  ZONDAG  – AVOND –  MENU CARNIVORUS –  € 60,00 

te bestellen per tafel
*4 leuke share hapjes

*Rund degustatie selectie Boucher/slaatje/friet/sausje

deze week: HOLSTEIN PLATINUM BELGISCHE SELECTIE

*Glaasje exclusieve Madeira of sorbet

——————————————————

 
Kaart
Tapas
Oester proeverij 3 stuks Zeeuwse/St Vaas Normandië/ Oysri Ierland – € 12,00
Secreto O7 by De Laet & Van Haver dry-Aged Rib Eye – € 24,00
mini kroketten bereiding van de week (6 st. ) –  €  17,00
 Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 16,00
Traag Voorgerechten 
Wagyu Beef-Tonnato / gepekelde groentjes  – € 28,00
Buffel mozzarella / octopus / Tomaat / Ansjovis Delacueva – € 28,00
Garnaalkroketten Home Made –   € 26,00
Lobster Ravioli/ kreeft / citroengras/ limoen  – € 28,00

Hoofdgerechten 

Wilde zeebaars / Paella rijst / Basilicum olie –  € 39,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika-vanille-Kreeft/Spicy gremolata –  € 46,00
Jonge Tarbot gebakken / Home made tartaar saus / Friet  – € 40,00
Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru  – € 36,00
Kalf kroon / Gekarameliseerde sjalot in Balsamico / friet  –  € 40,00
 Traag gegaard lam / salade van gegrilde groenten / smokey ailioli –  € 39,00
Rund degustatie selectie Boucher – € 45,00
 COTE a l’OS selectie van de week 2 PERS. deze week VLEKVEE TOP!!
Desserts
 Citroen taartje met framboosjes – € 14,00
 Tiramisu speculaas – € 13,00
 Nougat glacée met veel rode vruchten en munt – € 14,00
 Dame Blanche – € 14,00
Sorbet   € 14,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 12,00
 Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
 
*Gelieve op zaterdag avond 3 gangen te nuttigen
 
Menu € 65,00
keuze 

 

 Amuses
Voorgerechten 
 
 extra amuse : Oester degustatie 
3 stuks – Zeeuwse/Ierse/Normandische + € 10,00
Wagyu Beef – Tonnato /  gepekelde groentjes
of
Krokant gebakken traag gegaard spek/ gebrande reuze langoustine/ espuma Piment d’Espelette
of
Buffel mozzarella / octopus / tomaat / ansjovis Delacueva
 –
TUSSEN GERECHT
Asian Lobster Ravioli
suplement € 10,00
 

Hoofdgerechten 

Visje van de dag
of
Traag gegaard lam / Salade gegrilde groenten / Smokey aioli
of
Kalfkroon / gekarameliseerde sjalot in Balsamico / friet
Desserts
citroentaartje met framboosjes
Tiramisu speculaas 
Nougat glacée met veel rode vruchten en munt
Dame Blanche 
Sorbet (seizoen)
Speciale koffie Irish/French/Italian 
Belgische Kazen selectie
Glaasje exclusieve Madeira

 

Donderdag avond en zondag avond
MENU CARNIVORUS 
VERKRIJGBAAR PER TAFEL
4 LEUKE HAPJES TO SHARE
RUND DEGUSTATIE/SELECTIE BOUCHER-SLAATJE-FRIET-SAUSJE
GLAASJE EXCLUSIEVE MADEIRA OF SORBET
€ 60,00
 
*MOGELIJKHEID OM à LA CARTE OF BOSCHVOGEL MENU TE NUTTIGEN
 
 
 

 

 
 

Reserveer

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag  € 35,00

Donderdag avond & zondag Diner Carnivorus € 60,00

Menu Boschvogel € 65,00