Skip to content

Onze menu kaart

Tapas

Bonta Belegen ham van Vlaamse Duroc varken De Laet & Van Haver – € 15,00

Witte pens “Carcasse Dierendonck” – € 14,00

Traag gegaard spek “By De Leat” Speciale – € 14,00

Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00

Bitterballetjes (home made) West-Vlaams rood met pickles -€ 15,00

***

Voorgerechten 

Vitello Tonnato/Porchetta – € 23,00

Tomate aux crevettes – € 28,00

Garnaalkroketten van de Chef –  € 24,00

Ceviche Kingfish, avokado, komkommer – € 28,00

Pulpo a la Gallega  – € 28,00

Bouchot mosselen met Wit bier ‘ BAR BELGE ‘

Hoofdgerechten

Vis

Catch of the day ( fish) – dagprijs

Zeetong gebakken in beste boter, sla & friet – dagprijs

Zeebaars met Thaise wokgroenten en wilde rijst – 36,00

Vlees

Steak tartaar , Belgische selectie, sla, friet – € 33,00

Ierse Lamskroon met ratatouille en kookpuree – € 42,00

Rund selectie gegrild 

Iberico Presa, Spanje – € 38,00

Rund suggestie van de week ‘ Choix du Boucher’, sla en friet- dagprijs

Côte à l’Os 2p  Dry-Aged, sla en friet –  € 82,00 (2p.)

***

Desserts

Champagne parfait met merengue citroen –  € 13,00

Tiramisu speculaas – € 13,00

Dame Blanche – € 13,00

Colonel Limoncello  € 13,00

Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00

Boschvogel Menu 

4 – gangen – menu volgens marktaanbod 

€ 65,00 

***

All-in fromule

Water + 2 glazen geselecteerde wijnen inclusief 

+ € 20,00

Reserveer

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag 

Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond