Skip to content

Menu Kaart

Onze kaart

  • Menu
    € 58,50
    Marmiete van Noordzeevis met z'n garnituur
    of
    Garnaalkroketten " Home Made "
    of
    Carpaccio rund " Prestige du Chef" au Foie Gras
    -
    Kabeljauwhaas, Dijonaise met aardappelstoemp
    of
    Mechelse koekoek met champignons, kroketten
    of
    Ragout van hertenkalf op Bourgondische Wijze
    of
    Hereford entrecôte, z'n garnituur, verse frietjes
    -
    Tiramisu speculaas " Della Casa "
    of
    Tartelette van chocolade Piemontese, Caramel, hazelnoten
    of
    Dame Blanche
    of
    Irish/Frensh/Italian Coffee



  • Tapa
    - Dolce Zero by De Leat & Van Haver, toast & dip vig/black peper
    - Mangalica ham M. Nevado +28m., toast & dip komijn/abrikoos
    - Mix apéro kroketten 6 st. (bitterbal, kaas, garnaal)
    -Grill worst van het St-Amandshof, sweet mosterd (6St.)
    -Rilette van het Belgasconne varken, boerenbrood
    -Boudin Blanc "Carcasse", met Cevenne ajuin (2St.)
    -Crispy pladijsreepjes, remoulade saus (6st.)
  • Voorgerecht
    - Brandade van kabeljauw, Crispy pladijs, gepocheerd eitje, garnalen - Open lasagna, St-Jakobsvruchten, rode pesto en Mangalica ham
    - In huis bereide garnaalkroketten
    - Toast Foie gras, Secreto 07 by De Leat & Van Haver
    -Marmiete van Noordzeevis met z'n garnituur
  • Hoofdgerecht
    - Bouillabaisse van de Chef, met z'n garnituur
    - Op vel gebakken kabeljauwhaasje, Dijonaise, aardappelstomp
    -Mechelse koekoek met champignons
    - Lamskroon met Italiaanse kruiden
    - Filet van hertenkalf " Grand-Veneur"
    - Herford entrecôte
    -Tomahawk Black-Angus Côte à l'Os 2P.
  • Desserts
    -Kaas, Kaas, Kaas
    - Tiramisu " Dalla Casa"
    - Colonel " Home-Made Limoncello"
    -Tartelette van Chocolade Piemontese, Caramel en hazelnoten - Dame Blanche
    -Tarte à Tatin met fleur de sel Carmel roomijs - Irish/French/Italian Coffe

Reserveer

 open van donderdag t.e.m. maandag &  zondag middag 

à la Carte steeds mogelijk – Charmant tuinterras