Onze menu kaart
Tapas
Secreto 07 De Laet & Van Haver, versneden met Berkel topper onevenaarbaar van smaak € 24,00
Home-made bitterballetjes met Wostynmosterdmayo (8st.) 16,00
Boudin Blanc – Carcasse – Belgium sweet pickles € 14,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Voorgerechten of Menu
Zeebaars à la plancha, jus van zwarte look, Shi-take, pastinaak € 24,00
Tartaar rund puur, Secreto 07, home made pickles € 24,00
TIn huis bereide garnaalkroketten € 24,00
Krab Cocktail / Gemarineerde zalm, guacamole € 24,00
Hoofdgerechten of Menu
Visje volgens aanvoer – € 42,00
Rund ‘Sélection du Boucher Arnold’ € 42,00
Vol-au-Vent van Pintade met foie gras, friet € 42,00
MEAT EXCLUSIEF
Rib-Eye Berugi top € 46,00
Côte à l’Os Tomahawk – Dry-Aged- perfect share 2 pers. € 92,00
inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten
Desserts
Chocolade moëlleux, vanille ijs – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Dame Blanche – € 13,00
Colonel Limoncello – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
*Stel zelf uw menu samen*
-amuse van de Chef – extra tussengerchtje -3 gangen keuze kaart met menu keuze-
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond