Menu Kaart
Onze kaart
Menu
€ 60,00Half dozijn Oesters ' Cuvée Prestige ' M3
of
Thai Beef Salad, Picanha
of
Garnaalkroketten " Oliviers aal time Classic "
of
Carpaccio zalm met citrus en z'n kaviaar
of
Linguine met groene kruiden, gerookte paling en burrata
---
Kabeljauwhaas, langoustine en krielaardappelen
of
Suprème van Mechelse koekoek met champignons en kroketten
of
Pluma Duroc d'Olive, mousseline van gerookte paprika, aïoli en friet
of
Kreeft à l'Amoricaine met fregola di Sarda +€5
---
Dessert naar keuze
Tapa
Degustatie Iberico 100% - Bellota/Paleta, Marcon, Salchison
Degustatie By De Leat & V. H.- Coppa, secreto 07, spek
Apéro kroketten W.VL.Rood
Apéro kroketten Garnaal
Boudin Blanc "Carcasse", sweet mosterd (2st.)
Goujonettes, remoulade sausVoorgerecht
Jamon Iberico, gerookte paprika, aïoli, quinoa black
Kalfszwerikken, Madeira, Bio Champignons
Garnaalkroketten OLIVIERS ALL TIME CLASSIC
Thai Beef salad, Picanha
Half dozijn oesters ' Cuvée Prestige ' M3
Linguine met groene kruiden, gerookte paling en buratta
Carpaccio zalm met citrus en z'n Caviaar
Hoofdgerecht
VIS
Krokant gebakken MOWI zalm, béarnaise , kropsla, friet
Kabeljauwhaas, langoustine, krielaardappelen
Kreeft à l'Amoricaine met fregola di Sarda
VLEES
Steak tartaar Black-Angus " Grand-Cru", kropsla en verse friet
Suprème van Mechelse koekoek "Archiduc", kroketten
Pluma Duroc d'Olives, mousseline van gerookt paprika, friet
Entrecôte choix du Boucher, beste volgens marktaanbod van de dag.
Kalf Rib-Eye Steak 'Cross & Blackwell', kropsla en verse friet
Côte à l'Os 2p. Black-Angus, saus naar keuze , kropsla en verse frietDesserts
Tiramisu " Dalla Casa"
Colonel " Home-Made Limoncello"
Rode vruchten met nougat ijs en pistache noten Vanilleijs, chocolade saus, verse slagroom
Fondant chocolade, frambozen en munt Irish/French/Italian Coffee
Reserveer
open van donderdag t.e.m. zondag
à la Carte steeds mogelijk