Skip to content

Menu Kaart

Onze kaart

  • Menu
    € 58,00
    Steak tartaar - West-Vlaams rood " Dierendonck"
    of
    Garnaalkroketten " Home Made "
    -
    Kabeljauwhaas met ratatouille en Fregola di Sarda
    of
    Rund suggestie van de week, volgens selectie Boucher Arnold
    -
    Dessert naar keuze
  • Tapa
    - Duo Portugese creuse oesters Aveiro M.3
    - Witte pens Carcasse - gebrande Cevenne ajuin, sweet mustard
    - Mix apéro kroketten 6 st. (bitterbal, kaas, garnaal)
    - Bordje Iberico 2 pers. (Ham, olijfpasta, aïolie met zongedroogde tomaat, Crostini)

  • Voorgerecht
    - Tartaar rund - West-Vlaams Rood " Dierendonck" - Salade Caprese, burrata, tomaat d'antan
    - In huis bereide garnaalkroketten
    - Kort gebakken tonijn, sojavinigraite, Black Quinoa, Spicy avocado salade
    - Crudo van zeebaars, kappertjes, venkel en gepofte tomaatjes
  • Hoofdgerecht
    - Wilde zeebaars met Bio rijst Camargue en jus van langoustines
    - Op vel gebakken kabeljauwhaasje, ratatouille, fregola di Sarda
    - Steak tartaar van het mes met gedroogde entrecote West-Vlaams rood " Dierendonck"
    - Iberico Presa, aïoli en tomatencompote
    - Rund; - Choix du Boucher Arnold - weekaanbod
    - Côte à l'Os voor 2 personen van eigen bodem
  • Desserts
    - Vers bereide nougat ijs met ingemaakte kersen, mascarpone en pistache noten
    - Tiramisu " Dalla Casa"
    - Colonel " Home-Made Limoncello"
    - Dame Blanche
    - Irish/French/Italian Coffee

Reserveer

 open elke avond van donderdag t.e.m. maandag &  zondag middag 

maandag avond tijdens de zomer : Josper Côte à l’Os avond

donderdag avond tijdens de zomer : Soirées Provençale

à la Carte steeds mogelijk – Charmant tuinterras