Skip to content

Menu Kaart

Onze kaart

  • Menu
    € 60,00
    Sashimi zalmhaas, Japans slaatje
    of
    Garnaalkroketten " Klassiek "
    of
    Carpaccio rund, Parmigiano Reggiano di Montagna
    -
    Kabeljauwhaas, langoustine, coquille, fregola en lichte schaaldieren/curry saus
    of
    Zwart poot kip à l'estragon met verse friet
    of
    Kalf rib-eye roomsaus, gebakken Bio paddestoelen, verse friet
    -
    Tiramisu speculaas " Della Casa "
    of
    Feuilleté, witte chocolade mousse en peren
    of
    Vanille ijs, chocolade saus en verse slagroom
    of
    Irish/Frensh/Italian Coffee
  • Menu Valentine
    weekends € 75,00
    Apéro 'Pascual Royal', Tartaar zalm gemarineerd met gin en pompelmoes/ Capocollo di Puglia ' Berkel'
    -
    Ravioli van krab met Oosterse jus en St-Jakobsvrucht
    -
    Love Fish, Bloemkoolstoemp, beure-blanc vanille Madagaskar
    -
    Zwart poot kip, Shi-take paddestoelen, verse friet
    -
    Cocktail met framboos en Maraschinokersen

    enkel te bestellen voor volledig tafel gezelschap
  • Tapa
    Pan con tamate, ansjovis 'Delacueva' 2st.
    Pan con tomate, Mangalica ham 'M.Nevado' 2st.
    Mini Belfurn Burger 2st.
    Apéro kroketten W.VL.Rood 6 st.
    Apéro kroketten Garnaal 6 st.
    Boudin Blanc "Carcasse", sweet mosterd (2st.)
    Goujonettes, remoulade saus (6st.)
  • Voorgerecht
    Sashimi zalmhaas, Japans slaatje
    extra shot Wodka Kaviaar
    Op Tepanyaki gebakken langoustines, St-Jakobsvruchten, fregola en lichte curry saus
    Garnaalkroketten 'Klassiek'
    Brandade van kabeljauw met gebakken kwarteleitje, grijze garnalen
    Yakitori kip, gegrild en gelakt, gefermenteerde kool
    Rund carpaccio, Parmigiano Reggiano di Montagna
  • Hoofdgerecht
    VIS
    Kabeljauwhaas ' Florentine', bloemkoolpuree
    Pieterman filet ' sauce Vierge ', gebakken bloemkool, verse friet
    Gegrilde tonijn béarnaise, kropsla en verse friet
    VLEES
    Steak tartaar, kropsla en verse friet
    Osso Bucco Milanese, verse pasta
    Suprème van zwartpootkip à l'estragon, kropsla en verse friet
    Kalf rib-Eye met roomsaus en gebakken bio paddestoelen
    Filet puur rund, saus naar keuze, kropsla en verse friet
    Côte à l'Os 2 p. Sélection Boucher, saus naar keuze, kropsla en verse friet
  • Desserts

    Tiramisu " Dalla Casa"
    Colonel " Home-Made Limoncello"
    Feuilleté, witte chocolade mousse, peren Vanilleijs, chocolade saus, verse slagroom
    Tarte à Tatin met fleur de sel Carmel roomijs Irish/French/Italian Coffee

Reserveer

 open van donderdag t.e.m. zondag 

à la Carte steeds mogelijk