Onze menu kaart
Tapas
Bonta Belegen ham van Vlaamse Duroc varken De Laet & Van Haver – € 15,00
Witte pens “Carcasse Dierendonck” – € 14,00
Traag gegaard spek “By De Leat” Speciale – € 14,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Bitterballetjes (home made) West-Vlaams rood met pickles -€ 15,00
***
Voorgerechten
Vitello Tonnato/Porchetta
Tomate aux crevettes
Garnaalkroketten van de Chef
Ceviche zeebaars, avokado, komkommer
Pulpo, puree zoete aardappel
Hoofdgerechten
Vis
Catch of the day ( fish)
Zeetong gebakken in beste boter, sla & friet
Wilde zeebaars met pesto
Vlees
Steak tartaar , Bavette, Belgische selectie
Rund selectie gegrild
Kalf Rib-Eye steak ‘ Beurre de Paris’
Belgische entrecôte
Filet Puur Holsteiner
Côte à l’Os 2p Belgische selectie kweek Veurne
***
Desserts
Champagne parfait met merengue citroen – € 13,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Dame Blanche – € 13,00
Colonel Limoncello – € 13,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Boschvogel Menu
4 – gangen – menu volgens marktaanbod
€ 65,00
***
All-in fromule
Water + 2 glazen geselecteerde wijnen inclusief
+ € 20,00
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond