Skip to content

Diner & weekend kaart

donderdagavond & weekend

Diner & weekend kaart  

Onze hapjes 

Home made kroketten Angus Beef- € 15,00

Paleta Iberico 100% Cebo  – € 24,50

Witte pens “Carcasse Dierendonck” – € 14,00

Traag gegaard spek “By De Leat” – € 14,00

Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00

***

Voorgerechten 

Rijkelijk gevuld vissoepje met rouille en lookbroodje – € 23,00

Asperges à la Flamande met smokey Mowi zalm – € 23,00

Garnaalkroketten van de Chef –  € 23,00

Balfego ‘ Bluefin ‘ tonijn tartaar – € 23,00

Tomaat Saveur d’Antan, buffel mozzarella, San Danielle ham – € 23,00

Carpaccio Belgische selectie rund, Parmigiano Vacche Rosse – € 23,00

Hoofdgerechten

Vis

Zeeduivel met Sint-Jakobsvrucht,  asperges, Dijonaise Wostyn-€ 35,00

Krokant gebakken paling, fijne kruidenkaas, friet – € 35,00

Pasta Gamba Wild Catch, tomaat, rode paprika  – € 35,00

Balfego Bluefin tonijn steak, béarnaise, sla en friet  – € 35,00

 

Vlees

Steak tartaar ” Berugi” , Belgische selectie, sla, friet – € 28,00

Rund selectie gegrild 

Holstein Platinium selection, sla en friet – € 39,50

Rib-Eye steak Frisona Dark Red- Dry-aged, sla en friet – € 48,00

Côte à l’Os 2p  Dry-Aged, Galicië – Spanje, sla en friet –  € 82,00 (2p.)

Waghyu Beef Japan degustatie vlees !, sla en friet –   € 65,00

***

Desserts

Tiramisu speculaas – € 13,00

Dame Blanche – € 13,00

Colonel Limoncello  € 13,00

Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00

 

Boschvogel Menu 

3 – gangen – menu volgens marktaanbod 

€ 62,00 

***

All-in fromule

Water + 2 glazen geselecteerde wijnen inclusief 

€ 82, 00

Reserveer

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag 

Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond