Onze kaart
Tapas
Bruschetta tomaat € 15,00
Iberico Marcon Pata Negra – Pan Carasau € 18,00
mini kroketten/Duke of Birkshire/Wostyn mosterd € 16,00
Boudin Blanc – Carcasse – Belgium sweet pickles € 15,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
Voorgerechten
Asperges à la Flamande met in huis gemarineerde zalm € 26,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika met vanille-kreeft € 28,00
In huis bereide garnaalkroketten € 24,00
Rund Carpaccio/ groene asperges/ verse pesto € 24,00
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas/ jonge spinazie/ mousseline saus – € 39,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika-vanille-Kreeft – hoofdschotel € 42,00
Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru € 38,00
Rund ‘Sélection du Boucher’ € 42,00
Hoeve kip filet met dragonsaus € 39,00
Côte à l’Os 2p. Schoorbakke-hoeve natuurlijk gekweekt € 88,00
MEAT EXCLUSIEF
Rib-Eye kalf met champignons € 47,00
inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten
Desserts
Karamelkoekje/rababer/framboos – € 14,00
Tiramisu speculaas – € 13,00
Sabayon met rode vruchten en pistache roomijs 2p. – € 28,00 (2p.)
Dame Blanche – € 13,00
Sorbet Poire Williams – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
keuze
Voorgerechten
Asperges à la Flamande met in huis gemarineerde zalm
Ravioli Lobster/ saus van paprika met vanille-kreeft
In huis bereide garnaalkroketten
Rund Carpaccio/ groene asperges/ verse pesto
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas/ jonge spinazie/ mousseline saus
Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru
Rund ‘Sélection du Boucher’
Hoeve kip filet met dragonsaus
inbegrepen: handgesneden frietjes, sausje en groenten
Desserts
Karamelkoekje/rababer/framboos
Tiramisu speculaas
Sabayon met rode vruchten en pistache roomijs 2p.
Dame Blanche
Sorbet Poire Williams
Speciale koffie Irish/French/Italian
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond