Skip to content

Kaart

Tapas

°Oesters: Babykys met dressing van tamarinde en limoen 4 st. – € 18,00
°Charcuterie: Cecina de Buey – gerookt en gedroogd rund – € 22,00
°Rund: Home Made  meat kroketten’ huis bereid ‘ Wostyn- mayo – €  16,00
 °Vis: Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 16,00
°Varken: Spiesjes van traag gegaard spek – gelakt – € 16,00 
Voorgerechten 
°Toast Champignon met kalfszwezeriken in krokante remolata –  € 29,00
 °Risotto met St-Jakobsvruchten en gebrande langoustine – € 29,00
 °Thai Beef Salad met Onglet –  € 26,00
°Garnaalkroketten Home Made – € 26,00

Hoofdgerechten 

°Fish – Catch of the day –
°Gebakken rivierpaling met kruidenroomsausje – € 42,00
°Tussenribstuk met Chimichurri saus en friet – € 42,00
° Eend uit Bekegem met rode kool en jonagold appel + side: parameter eend  – € 42,00
°Steak Onglet Bordelaise – € 35,00 ( Saignant of Bleu )
 °COTE a l’OS selectie van onze beenhouwer – 2 PERS. – € 90,00
Desserts
 Crème brulée maison – € 10,00
 Tiramisu speculoos – € 12,00
Toast Gorgonzola / Peer  – € 12,00
 Dame Blanche – € 12,00
Sorbet   € 12,00
 
 Speciale koffie Irish/French/Italian/Espresso Martini – € 14,00
 
 
Menu € 69,00
keuze 

 Amuses

Xtra amuse menu
BabyKys oesters 4 stuks – € 12,00
Voorgerechten 
 
Risotto met St-Jakpbsvruchten en gebrande langoustine
of
Thai Beef salad – Onglet
of
Garnaalkroketten van de Chef
of
Toast champignon met kalfszwezeriken 
 
 Hoofdgerechten 
Fish – Catch of the day
of
Gebakken  rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
Entrecôte met Chimichurri saus en friet
of
Eend uit Bekegem met rode kool en granny smith appel – side: Parmentier eend
 
Desserts
dessert naar keuze
 
compressed-bistrodeboschvogel_300725_001011

Reserveer
wekelijks verschillende seizoens suggesties verkrijgbaar

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag  € 35,00

Menu Boschvogel € 65,00