Wild seizoen
Kaart
Tapas
°Witte pens burger ‘ Carcasse ‘- € 14,00
°Cecina de Buey – gerookt en gedroogd rund – € 22,00
°Home Made meat kroketten’ huis bereid ‘ Wostyn- mayo- € 18,00
°Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 18,00
BabyKys oesters 4 stuks – € 18,00
Voorgerechten
°Paté van wild zwijn / foie gras / Grison vlees / peperkoek € 26,00
°Ravioli van champignons / pastinaak crème / Trompette de mort /
Prosciutto Piemontese met truffel – € 26,00
°ST-Jakobsvruchten / Witte pens / Bloemkool espuma / Mimolette fermier € 26,00
°Garnaalkroketten Home Made – € 26,00
Hoofdgerechten
°Fish – Catch of the day –
°Gebakken rivierpaling met kruidenroomsausje – € 42,00
°Fazant hen ‘ Brabançonne ‘ – € 42,00
° Hertenkalf filet met Poivrade saus – € 43,00
°Black – Angus Rib-Eye Steak saus inb. – € 45,00
°COTE a l’OS selectie van onze beenhouwer – 2 PERS. – € 90,00
Desserts
Crème brulée maison – € 10,00
Tiramisu speculoos – € 12,00
Cheese Cake speculoos / Peer – € 12,00
Dame Blanche – € 12,00
Sorbet – € 12,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
keuze
Amuses
Xtra amuse menu
BabyKys oesters 4 stuks – € 12,00
BabyKys oesters 4 stuks – € 12,00
Voorgerechten
Paté van wild zwijn / foie gras /Grison vlees / peperkoek
of
Ravioli van champignons / pastinaak crème / Trompette de mort / Prosciutto Piemontese met ruffel
of
Garnaalkroketten van de Chef
of
St-Jakobsvruchten / Witte pens / Bloemkool espuma / Mimolette Fermier kaas
Hoofdgerechten
Fish – Catch of the day
of
Gebakken rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
of
Gebakken rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
Filet van hertenkalf met Poivrade saus
of
Fazant ‘ Brabançonne ‘
of
Fazant ‘ Brabançonne ‘
Desserts
dessert naar keuze
Reserveer
wekelijks verschillende seizoens suggesties verkrijgbaar
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag € 35,00
Menu Boschvogel € 65,00
