Diner & weekend kaart
donderdagavond & weekend
Diner & weekend kaart
Onze hapjes
Home made kroketten Angus Beef- € 15,00
Paleta Iberico 100% Cebo – € 24,50
Witte pens “Carcasse Dierendonck” – € 14,00
Traag gegaard spek “By De Leat” – € 14,00
Goujonettes van pladijs met tartaarsaus – € 15,00
***
Voorgerechten
Rijkelijk gevuld vissoepje met rouille en lookbroodje – € 23,00
Asperges à la Flamande met smokey Mowi zalm – € 23,00
Garnaalkroketten van de Chef – € 23,00
Balfego ‘ Bluefin ‘ tonijn tartaar – € 23,00
Tomaat Saveur d’Antan, buffel mozzarella, San Danielle ham – € 23,00
Carpaccio Belgische selectie rund, Parmigiano Vacche Rosse – € 23,00
Hoofdgerechten
Vis
Zeeduivel met Sint-Jakobsvrucht, asperges, Dijonaise Wostyn-€ 35,00
Krokant gebakken paling, fijne kruidenkaas, friet – € 35,00
Pasta Gamba Wild Catch, tomaat, rode paprika – € 35,00
Balfego Bluefin tonijn steak, béarnaise, sla en friet – € 35,00
Vlees
Steak tartaar ” Berugi” , Belgische selectie, sla, friet – € 28,00
Rund selectie gegrild
Holstein Platinium selection, sla en friet – € 39,50
Rib-Eye steak Frisona Dark Red- Dry-aged, sla en friet – € 48,00
Côte à l’Os 2p Dry-Aged, Galicië – Spanje, sla en friet – € 82,00 (2p.)
Waghyu Beef Japan degustatie vlees !, sla en friet – € 65,00
***
Desserts
Tiramisu speculaas – € 13,00
Dame Blanche – € 13,00
Colonel Limoncello – € 13,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Boschvogel Menu
3 – gangen – menu volgens marktaanbod
€ 62,00
***
All-in fromule
Water + 2 glazen geselecteerde wijnen inclusief
€ 82, 00
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
Diner + zondagmenu: donderdag- , vrijdagavond en zondagmiddag en avond