Skip to content

Onze kaart

NIEUW –  DONDERDAG-  &  ZONDAG  – AVOND –  MENU CARNIVORUS –  € 55,00 

te bestellen per tafel
*4 leuke share hapjes

*Rund degustatie selectie Boucher/slaatje/friet/sausje

deze week: HOLSTEIN PLATINUM BELGISCHE SELECTIE

*Glaasje exclusieve Madeira of sorbet

——————————————————

 
Kaart
Tapas
Utah Beach oester N°2 (2 st.) – € 10,00
Txistorra (Baskisch worstje ) / Zwarte look dip – € 15,00
mini kroketten bereiding van de week (6 st. ) –  €  16,00
Picanha Madesimo ‘Roagnola’ (60 gr. )  € 18,00
 Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 16,00
Voorgerechten 
Tartaar Wagyu Beef/ Tuna Bluefin/ zwarte look  – € 28,00
Utah Beach Oester Normandië (6 st.) op bedje ijs  – € 28,00
Garnaalkroketten Home Made –   € 26,00
Lobster Ravioli/ kreeft / citroengras/ limoen  – € 28,00

Hoofdgerechten 

Kabeljauwhaas licht gepekeld/Bouchot mosselen/venkel/Ricard room –  € 39,00
Ravioli Lobster/ saus van paprika-vanille-Kreeft/Spicy gremolata –  € 46,00
 Lam traag gegaard/fijne bonen/krielaardappelen – € 39,00
Smaakt altijd: Mes gesneden rund tartaar natuur Grand-Cru  – € 36,00
Filet Puur  Blonde d’Aquitaine  –  € 48,00
 Hoeve kip filet met dragonsaus –  € 39,00
Rund degustatie selectie Boucher – € 45,00
DEZE WEEK COTE a l’OS RUBIA GALLEGA 2 PERS. TOP!!! € 110,00
Desserts
 Citroen taartje met framboosjes – € 14,00
 Tiramisu speculaas – € 13,00
 Nougat glacée met veel rode vruchten en munt – € 14,00
 Dame Blanche – € 14,00
Sorbet   € 14,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 12,00
 Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
 
*Gelieve op zaterdag avond 3 gangen te nuttigen
 
Menu € 65,00
keuze 

 

 Amuses
Voorgerechten 
Tartaar Wagyu Beef/ Bluefin tuna/ zwarte look
Krokant gebakken traag gegaard spek/ gebrande langoustine/ espuma Espelette-La Chinata
In huis bereide garnaalkroketten  
 
TUSSEN GERECHT
Asian Lobster Ravioli
suplement € 10,00
 

Hoofdgerechten 

Kabeljauwhaas/ Bouchot mosselen/ Venkel/ Ricard – room
Hoeve kip filet met dragonsaus 
Lam (traag gegaard ) jus en krieltjes
Desserts
citroentaartje met framboosjes
Tiramisu speculaas 
Nougat glacée met veel rode vruchten en munt
Dame Blanche 
Sorbet (seizoen)
Speciale koffie Irish/French/Italian 
Belgische Kazen selectie
Glaasje exclusieve Madeira

 

Donderdag avond en zondag avond
MENU CARNIVORUS 
VERKRIJGBAAR PER TAFEL
4 LEUKE HAPJES TO SHARE
RUND DEGUSTATIE/SELECTIE BOUCHER-SLAATJE-FRIET-SAUSJE
GLAASJE EXCLUSIEVE MADEIRA OF SORBET
€ 55,00

*MOGELIJKHEID OM à LA CARTE OF BOSCHVOGEL MENU TE NUTTIGEN
 
 
 

 

 
 

Reserveer

Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag  € 35,00

Donderdag avond & zondag Diner Carnivorus € 55,00

Menu Boschvogel € 65,00