
Kaart
Tapas
Witte pens / fregola / Choron mayo – € 14,00
Secreto O7 by De Laet & Van Haver dry-Aged Rib Eye – € 24,00
mini kroketten West-Vlaams rood ‘ huis bereid ‘ Choron – € 16,00
Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 18,00
Traag Voorgerechten
Limousin hoeve vlees carpaccio / Mosterd-zure room dressing / Parmiggiano – € 28,00
– Chef’s dagsuggestie –
Garnaalkroketten Home Made – € 26,00
Rijkelijk gevuld vissoepje – € 28,00
Hoofdgerechten
Visje volgens dag aanvoer – € —
Duo gebakken slibtongetjes in beste boter / Home made tartaar saus / Friet – € 38,00
Filet van hoeve kip / oesterzwam – € 38,00
Osso Bucco / Aubergine / Pasta – € 42,00
Rund degustatie selectie Boucher – € 45,00
COTE a l’OS Blonde d’Aquitaine hoeve vlees 2 PERS. – € 90,00
Desserts
Crème brulée maison – € 12,00
Tiramisu speculoos – € 12,00
Warm appelgebakje met vanille ijs – € 14,00
Dame Blanche – € 14,00
Sorbet – € 14,00
Glaasje exclusieve Madeira Maderista 2014 – € 14,00
Speciale koffie Irish/French/Italian – € 14,00
Menu € 65,00
keuze
Amuses
Voorgerechten
Carpaccio Blonde d’Aquitaine hoeve vlees / Parmiggiano / Zure room
of
Rijkelijk gevuld vissoepje met aïoli en kaas
of
Garnaalkroketten van de Chef
–
TUSSEN GERECHT
Chef’s suggestie
suplement € 14,00
Hoofdgerechten
Catch of the Day
of
Filet van hoeve kip met paddestoelen / kroketten
of
of
Filet van hoeve kip met paddestoelen / kroketten
of
Osso Bucco Milanese / Pasta
of
of
Rib-Eye Black-Angus / friet
Desserts
dessert naar keuze
of
Glaasje exclusieve Madeira
Reserveer
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag € 35,00
Donderdag avond & zondag Diner Carnivorus € 60,00
Menu Boschvogel € 65,00