Kaart
Tapas
°Oesters: Babykys met dressing van tamarinde en limoen 4 st. – € 18,00
°Charcuterie: Cecina de Buey – gerookt en gedroogd rund – € 22,00
°Rund: Home Made meat kroketten’ huis bereid ‘ Wostyn- mayo – € 16,00
°Vis: Gefrituurde pladijs reepjes met tartaarsaus – € 16,00
°Varken: Spiesjes van traag gegaard spek – gelakt – € 16,00
Voorgerechten
°Toast Champignon met kalfszwezeriken in krokante remolata – € 29,00
°Risotto met St-Jakobsvruchten en gebrande langoustine – € 29,00
°Thai Beef Salad met Onglet – € 26,00
°Garnaalkroketten Home Made – € 26,00
Hoofdgerechten
°Fish – Catch of the day –
°Gebakken rivierpaling met kruidenroomsausje – € 42,00
°Tussenribstuk met Chimichurri saus en friet – € 42,00
° Eend uit Bekegem met rode kool en jonagold appel + side: parameter eend – € 42,00
°Steak Onglet Bordelaise – € 35,00 ( Saignant of Bleu )
°COTE a l’OS selectie van onze beenhouwer – 2 PERS. – € 90,00
Desserts
Crème brulée maison – € 10,00
Tiramisu speculoos – € 12,00
Toast Gorgonzola / Peer – € 12,00
Dame Blanche – € 12,00
Sorbet – € 12,00
Speciale koffie Irish/French/Italian/Espresso Martini – € 14,00
Menu € 69,00
keuze
Amuses
Xtra amuse menu
BabyKys oesters 4 stuks – € 12,00
BabyKys oesters 4 stuks – € 12,00
Voorgerechten
Risotto met St-Jakpbsvruchten en gebrande langoustine
of
Thai Beef salad – Onglet
of
Garnaalkroketten van de Chef
of
Toast champignon met kalfszwezeriken
Hoofdgerechten
Fish – Catch of the day
of
Gebakken rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
of
Gebakken rivierpaling met fijne kruidenroomsaus
of
Entrecôte met Chimichurri saus en friet
of
Eend uit Bekegem met rode kool en granny smith appel – side: Parmentier eend
of
Eend uit Bekegem met rode kool en granny smith appel – side: Parmentier eend
Desserts
dessert naar keuze
Reserveer
wekelijks verschillende seizoens suggesties verkrijgbaar
Lunchmenu: maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag € 35,00
Menu Boschvogel € 65,00
